torsdag 2 september 2021

BILDEN AV EN STREBER


 Synonymer till streber är lycksökare, karriärist, myglare. Lars Adaktusson ges numera sådana epitet i vissa media. "Gökunge" hör till dessa beskrivningar. Vad håller Lars Adaktusson på med? Försöker han på egen hand slå sönder det konservativa blocket och se till att KD hamnar under 4 %-spärren?
Hans agerande skall kanske ses mot bakgrund av att han är ordförande i Vänskapsförbundet  Sverige-Israel ?
Försöker sig Adaktusson på en palatskupp i KD nu när Ebba Busch är försvagad? Redan 2015 när Göran Hägglund plötsligt avgick visade Adaktusson intresse för att ta över KD, men han spolades av medlemmarna. Han kanske fortfarande är bitter?

Den senaste veckan har Adaktusson varit mycket aktiv och bara för några veckor sedan när Ebba Busch gjorde det enda möjliga i den "affär" som media skapat för att slakta KD, erkänna att hon begått ett brott, trots att hon inte gjort något "fel" i denna affär.
Trots detta gick Adaktusson i tidningen Dagen till attack mot Ebba Busch. Han säger sig vara orolig för "den osunda partikulturen" utan  intern debatt och för att partiet leds av en person som dömts för grovt förtal och han ger inte mycket för hennes tal att hon är oskyldig. Alla som läst länken kan se att han inte håller sig till sanningen. Man skulle kunna tro att han representerar vänsterpartiet.


Adaktusson framhåller att brottsperspektivet är centralt för KD och kräver att Busch skall be om ursäkt till den som drabbats av hennes brottslighet.
Adaktusson till Dagen: "Jag känner oro över den situation som har uppstått . Det finns inget annat parti som haft en partiledare som är dömd för grovt förtal, vi har ingen aning om hur detta över tid kommer att påverka tilltron till KD".

Att Adaktusson kör sitt eget race och inte representerar KD, det kunde man se när han häromdagen var ute i Expressen och yrade om amnesti åt afganer.

Han är uppenbarligen ute på uppdrag av någon annan. Det här har han inte kokat ihop på egen hand. Det är definitivt inte på KD:s uppdrag som han i SvD skriver: "Därför kan inte KD bilda block med SD". Är Adaktusson bara ute efter att jävlas med KD och ingen skulle bli gladare än han om KD åkte ur riksdagen nästa val. Den stora frågan är varför han genomför detta? Har han blivit lovad "något annat" av vänstern om han lyckas sänka KD? Hans egen politiska karriär är ändå slut med den här mandatperioden.



Lars Adaktusson förstör allt han går in i, SvT, TV8 och KD. Han har backats upp av judarna i Sverige. De enda, men så mäktiga, vänner han har kvar. Hans vurm för Israel är taktisk och inte ideell. Stötta Israel i allt och du har alltid plattformar och comeback-möjligheter. Adaktusson är en klassisk narcissist. Hänsynslös, obeveklig, förrädisk, oemottaglig för konsekvenserna av sitt handlande.

Det är sådana personer vi läser om i tidningarna i dag. Löfven är  en stor supernolla och förre vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt var det likaså och dessutom var han också en narcissist.
Låt oss avslutningsvis kämpa för ett fritt Internet där alla skall få lägga ut vad man vill säga inom ramen för de regler som finns.

Underlag: Bloggaren Foliehatten i Teckomatorp































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar