fredag 3 september 2021

VARNING FÖR ANNIE LÖÖF



 Vad få vet, men alla borde veta inför valet 2022, är att Annie Lööf har en framstående ställning i ett hemligt internationellt sällskap kallat Bilderberggruppen. Gruppen är inte känd av många eftersom inga protokoll skrivs och inga referat tillåts.
Bilderberggruppen håller ett årligt möte med 130-150 inbjudna talare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärlden, bankvärlden, media och inom den politiska verksamheten.
Mötena avhålls i olika länder inom västvärlden, i Sverige har vi haft fyra möten. Mötet 2017 avhölls i USA. Annie Lööf blev då invald som ledamot i den Trilaterala kommissionen, som har till uppgift att bestämma tid och plats för nästa möte och att utse deltagare, det vill säga talare. Hon har alltså en framträdande position i gruppen.

INBJUDAN TILL ANNIE LÖÖF
Grattis Annie Lööf! Nu har du bjudits in av Bilderberggruppens ständige medlem Wallenberg, att på allvar bli en del av etablissemanget. Du har fått inbjudan för att du visat att du till fullo stödjer samma agenda som globalisterna och du anses därför ha potential att tjäna dem väl. Du har valts ut och kan från nu räkna med att få allt stöd att lotsas fram till en ledande roll. Där kan du tjäna dem, inte svenska folket, precis som du gör i dag. Många har varit före dig.


BILDERBERGARNAS MÅL
En internationell identitet, centralisering, kontroll av folket, skapa konflikter och rädsla för att ta bort tryggheten, centraliserad kontrollerad utbildning, överstatlighet och gränslöshet, överstatliga försvarsallianser och handelsavtal, en världsregering, beroende av staten där de lydiga belönas och de andra på sikt utplånas.

VILL STYRA UTAN ATT SYNAS
Sedan 1996 har hemliga och överstatliga internationella  nätverk granskats allt hårdare. Huvudskälet är Internet som gett information där det är möjligt att dubbelkolla och stämma av olika källors tillförlitlighet. Vi är i dag helt säkra, det är således ingen konspiration. Prins Bernhard av Nederländerna som är grundaren sade:
"Det är svårt att omskola människor som har vuxit upp med nationalism till idén om att lämna ifrån sig delar av sin suveränitet till överstatliga organ".

NÄMNS INTE I MEDIERNA
I dag rapporterar man pliktskyldigt om dem, ibland också i etablerade medier. Man nämner dock aldrig något om dess egentliga syfte - en världsregering där nationer och folk upphör att existera och där mänskligheten sedan styrs av ett fåtal. Skälet till att man så länge har kunnat hålla sig borta från uppmärksamhet är att etablerade medier ägs av dem som återfinns i grupperna.


DET DEMOKRATISKA PROBLEMET
Det är ett enormt demokratiskt problem att ledande befattningshavare bjuds in till hemliga sällskap där de träffas och bildar konsensus om vart världen är på väg. Det är ett problem därför att vi saknar insyn. Det är ett problem därför att lojaliteten inte längre finns hos det egna folket. Den som vill göra karriär kan inte tjäna det egna folket eftersom man då aldrig ens blir inbjuden och tappar allt stöd i etablerade medier, näringsliv, universitetsvärlden etc.

SVERIGES INFLYTANDE
Sverige är ett land som är mycket amerikaniserat. Därför är inflytandet västerifrån stort.
Första Bilderbergmötet i Sverige hölls 1962 i Saltsjöbaden. Då deltog den dåvarande politiska ledningen, Erlander, Heckscher, Olin, Arne Geijer, Boheman, Aspling, Lange och Marcus Wallenberg.
Vid påföljande möten deltog allt fler svenskar, utöver politiker också industriledare, bankchefer, höga militärer osv. Under åren har drygt ett sjuttiotal svenskar deltagit i varje möte som dock varit inställda under pandemin. Kung Karl XVI Gustaf har också deltagit ett år.
Annie Lööfs ledande roll har berörts tidigare. 

Nu frågar sig svenska folket, vem arbetar Annie Lööf  för egentligen, för sin egen framgång troligen i första rummet, men är hon också intresserad av Sverige?
Går det att lita på Annie Lööf och Centerpartiet?

Underlag: Fria sidor











 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar