lördag 4 september 2021

NY VARNING FÖR LÖÖF


 Annie Lööf höll sitt sommartal 30 augusti. Man hade hoppats få höra en sann demokrat tala, men så blev dessvärre inte fallet. I stället började hon diktera hur det politiska landskapet skulle se ut. Hon tycks ha lämnat den svenska demokratiska miljön och sålt sin själ till kapitalisterna och globisterna i Bilderberggruppen.
Centerpartisterna förnekar sig inte. Detta lilla parti gör anspråk på att få diktera svensk politik genom överenskommelser med regeringen och på andra sätt. De vill att andra skall dansa efter deras pipa fast de faktiskt bara representerar 8% av väljarkåren.

ÄNDRA GRUNDLAGEN
I sitt tal och i en artikel på DN debatt tillsammans med Linda Modig har de lagt fram ett förslag om att ändra grundlagen för att det inte skall hända här som i Ungern och Polen.

Centern vill införa krav på kvalificerad majoritet vid riksdagsbeslut om att ändra grundlagen och ett krav på att ett visst antal riksdagsledamöter  måste närvara, en så kallad "kvorum-regel". Man vill att skyddet stärks ytterligare genom att det val till riksdagen som skall hållas mellan två riksdagsbeslut om ändringar i grundlagen inte får vara ett extraval. Hon vill också ha en författningsdomstol och förstärkta resurser till polisen för att bekämpa demokratibrott. Det radikala med förslaget är att man vill ha kvalificerad majoritet om man skall ändra grundlagen. Vad som är skillnaden mellan majoritet och kvalificerad majoritet framgår inte av förslaget.

Annie Lööf tycks tro att marschen mot en globaliserad värld skall gå den här vägen via den förstärkta grundlagen, kanske till enpartistaten och sedan vidare till en globaliserad och centralstyrd västvärld där Sverige kan få bli en del. Det här handlar om manipulation och maktspel på ett plan vi tidigare inte sett i Sverige. Det är så här ett land förstörs.


Lööf borde inse att logiken är fel från början. Vilka krafter som än hotar vår demokrati, islamister, nationalister, högerblock,  vänsterblock eller SD, kan man inte förbjuda demokratiska krafter i  demokratins namn. Lööf skulle nog gärna vilja förbjuda både V och SD om hon kunde. Så agerar en diktator. De som minns Nya Tider och Ian och Bert minns också att de förbjöds delta i jubileumsbokmässan i Göteborg där yttrandefriheten skulle hyllas.
Det blir allt mer uppenbart att Lööf leds av ideologin hos Bilderberggruppen.
Så här säger tankesmedjan Mänsklighet om den gruppen:

"Bilderberggruppen är det största hotet mot det civiliserade och demokratiska samhället i dag. Gruppen vill utveckla en hemlig världsregering som i stort skall kontrollera all politik i Väst. Gruppen är ganska okänd. Internationella media tiger eftersom gruppen äger media."

Underlag: Foliemannen i Teckomatorp, till delar, och Fria sidor.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar